Składniki :
1. Mase krówkową i miód podgrzać w garnku. Dodać musli i wymieszać. Włożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Piec od 20 minut w temperaturze 150 st C.
2. Po wystudzeniu pokroić i zawinąć w papier do pieczenia.
- 1 puszka masy krówkowej
- 3 łyżki miodu
- 3 szklanki musli z rodzynkami i orzechami
- papier do pieczenia
1. Mase krówkową i miód podgrzać w garnku. Dodać musli i wymieszać. Włożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Piec od 20 minut w temperaturze 150 st C.
2. Po wystudzeniu pokroić i zawinąć w papier do pieczenia.
Batoniki musli robię zawsze w formie dietetycznej ,ale ta masa krówkowa mocno kusi!!!Musi być pysznie!
OdpowiedzUsuńWłaśnie robię zobaczymy :)))))))))
OdpowiedzUsuńSmakują mi!
OdpowiedzUsuń