Składniki :
Ciasto :
1. Wszystkie składniki połączyć za pomocą miksera i smażyć naleśniki na rozgrzanej patelni z odrobiną oleju.
2. Na rozgrzanym oleju rozmrozić szpinak, dodać przyprawy.
3. Naleśniki przełożyć szpinakiem i mozarellą.
Ciasto :
- 2 szklanki mleka
- 2 jajka
- 1 i 1/2 szklanki mąki
- szpinak mrożony ( liście)
- sól, pieprz, czosnek granulowany
- tarta mozarella
- olej
1. Wszystkie składniki połączyć za pomocą miksera i smażyć naleśniki na rozgrzanej patelni z odrobiną oleju.
2. Na rozgrzanym oleju rozmrozić szpinak, dodać przyprawy.
3. Naleśniki przełożyć szpinakiem i mozarellą.
pyszne, nie ma to jak smaczne połączenie w naleśnikach ;D
OdpowiedzUsuńuwielbiam takie!
OdpowiedzUsuń